El Jannah Liverpool Installation fitout

El Jannah Liverpool Installation fitout

El Jannah aimed to establish a flagship store in Liverpool town centre, one of Western Sydney's largest suburbs. The Lebanese-inspired chicken shop's interior design was intended to create an authentic Arabic restaurant ambiance.

Since opening their first store in Granville in 1998, El Jannah has experienced rapid growth thanks to their renowned charcoal chicken, famous garlic sauce, and other delicious dishes.

The aim of the project was to create an authentic atmosphere that complemented the brand's green theme and interior design layout. Evergreen Walls was tasked with supplying and installing a large range of greenery throughout the entire space, including planter boxes, hanging pots, vines and green walls. 

 Product

Urban DeluxeCalathea Bush BurgundyCalathea Bush GreenBoston Fern RuffleMonstera BushTraveller PalmLeather FernSyngonium Hanging Bush LightPothos Variegated BushAngel VineGardiner Leaf Vine, Ivy Garland VineIvy Garland Variegated VineFishbone Fern Bush

Turning a 'how' into a 'WOW!'

Our Solution

To achieve this, the Evergreen Walls team worked closely with El Jannah's management to identify the best areas to install the greenery, taking into account factors such as space planning, seating layout and lighting. They team carefully selected the type and style of plants that would work best with the restaurant's decor, taking into account factors such as colour, texture and size.

Once the planning was complete, the installation process began. The Evergreen Walls team worked efficiently and effectively to install the greenery throughout the restaurant, carefully positioning each plant and pot to ensure a natural and authentic look. They also made sure that the plants were securely fixed in place, using high-quality fixtures and fittings to ensure that they would remain in place for years to come.

Project Impact

The final result was a stunning artificial greenery installation that perfectly complemented El Jannah's brand and interior design. The greenery created a warm yet fresh, stylish new look for the restaurant that customers have been enjoying ever since. Overall, the project was a great success, and Evergreen Walls was proud to have been a part of it.


Get in Touch

If you are looking for a solution similar to this, our team of designers, project managers and installers can create a space specific to your needs.